Molllar

Kasami: O sakrifikoni për ideal, o largojeni fjalën liri nga fjalori

Sonte Lëvizja BESA qëndroi në Saraj, ku u formua Këshilli Nismëtar Komunal për komunën e Sarajit. Në këtë ngjarje ishin të pranishëm edhe disa nga anëtarët e Këshillit Nismëtar Qendror dhe disa nga anëtarët e Trupit Koordinues të Lëvizjes BESA.  Koordinatori...
EVN
OPINION
image
Zeqirija IBRAHIMI
image
Muamer ef. Zukorliq